هیچ کدوم از این ها نیست .اکستراکت کنی یک فایل سومی هم هست . حجمش بیشترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام.من فایل بایوس جدید مادربردم(گیگابایت) رو از سایت اصلی دانلود کردم و میخواهم با نرم افزار bios@ بایوس رو آپدیت کنم.
پس از اکسترکت فایل دانلود شده دو تا فایل برام درست شده به نامهای autoexec.bat و Efiflash.exe
حالا کدوم یکی رو باید به bios@ بشناسونم؟
cpu;intel 5820k
main:gigabite x99 gaming 7 wifi
VGA:gigabite gaming g1 gtx 980ti
Ram:G.Skill 4*4 ripjaws4 2666 CL15
optical drive:pioneer blurey writer s09 XLT
cpu cooler:noctua u14s *2 fan
power:EVGA supernova p2 1000w
case:Green x8 Raptor
monitor:Samsung s27d590 plus
S.S.D:Samsung evo 850 500G
H.D.D1:WD 2T BlackH.D.D2:Seagate baraccuda 2T
|
هیچ کدوم از این ها نیست .اکستراکت کنی یک فایل سومی هم هست . حجمش بیشترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور این فایله:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
X99G7W.F22
cpu;intel 5820k
بله همین فایل هست . موقع دانلود به rev برد هم دقت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در صورت حل مشکل و تمایل نظر خودتان را درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت در تاپیک زیر مطرح کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
|
از زمانیکه بایوس رو آپدیت کردم دیگه نمی تونم با نرم افزار easytune خود گیگابایت سی پی یو رو توسط گزینه auto tuning اورکلاک کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی بایوس قبلی (f20) خیلی راحت توسط گزینه auto tuning تا 19 درصد اور کلاک میشد.اما الان توی استرس تست تا 19 درصد پیش میره اما در پایان اعلام میکنه که 5 درصد هم توان سی پی یو رو کمتر از حالت فعلی کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی سی پی یو روی 3.8 گیاهرتز بود اما بعد از استرس تست به 3.6 گیگا هرتز تقلیل پیدا کرد.در صورتیکه تا قبل از تعویض بایوس روی 4.3 گیگا هرتز بود.
مشخصات پردازنده در امضا موجود است.
امکان دارد به تعویض ویندوز از 8.1 به 10 ربطی داشته باشه؟
آخرین ویرایش توسط david-ebi در تاریخ 26-07-17 انجام شده است
cpu;intel 5820k
بله احتمالش هست به خاطر اپدیت باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس عجب آپدیتی داده گیگابایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا اگر بخواهم میتونم به f20 دانگرید کنم؟
cpu;intel 5820k
منظورم اپدیت ویندوز هست . اگر ویندوزت CLEAN INSTALL نکردی میتونی از اپدیت ویندوز هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل اون اپدیت برای پردازندهای جدید سری 6000 بود . اگر پردازندت سری 5000 بود نیازی به اپدیت نشد .
ابتدا از ویندوز مطمئن شوید بعد سراغ دانگرید بایوس برید .
david-ebi (26-07-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks